Nyheder

FZ-M1 INTEL® REALSENSE™-LØSNINGEN – UDVIKLET TIL PRÆCISION

Panasonic lancerer en opdateret version af den robuste tablet-succes Toughpad FZ-M1 med nyt integreret Intel RealSense 3D-kamera, der gør det usynlige synligt

Den robuste Panasonic Toughpad FZ-M1 fås nu med et integreret Intel RealSense D410-kamera, der er designet til at tage og behandle 3D-billeder på farten. Den Windows-baserede tablet kan måle og behandle motiver i 3D, og på den 7 tommer store skærm kan 3D-målingerne behandles på stedet og efterfølgende overføres til brug i andre applikationer.

Det usynlige bliver synligt

Med 3D-kameraet bliver det usynlige synligt, uanset om det er en revne i en bro eller en kompliceret karrosseriskade efter en ulykke. Den har en billedopløsning på 1280×720 og et anvendelsesområde fra 16 cm op til 10 meter, afhængigt af opløsning og omgivelserne, og er velegnet til udendørs brug.

Panasonic Toughpad FZ-M1-tabletten med Intel® RealSense™ D410 er ideel til nøjagtig 3D-måling inden for en lang række branchespecifikke anvendelsesområder, optimering af lagerplads, vedligeholdelse af anlæg og aktiver, sårovervågning i sundhedsvæsenet og fotos i forbindelse med gerningssteder og forsikringskrav. Den unikke kombination af FZ-M1 og Intel® RealSense™-teknologien forbedrer de digitale arbejdsgange som aldrig før og åbner op for nye og mere effektive arbejdsmetoder.

Udviklet specielt til FZ-M1-standardmodellen
Med bagudvendt Intel RealSense™ D410 3D-kamera
3D-måling over afstande på op til 10 m
Synsfeltets (Field of View, FOV) bredde: 63,4 ° x 40,4 ° (+/- 3 °)
Billedhastighed: Op til 90 fps
Kan kombineres med de fleste FZ-M1-funktioner
Lige så robust som FZ-M1 (MIL-STD 810G, IP65)*
3 års standardgaranti

* Testet af et uafhængigt tredjepartslaboratorium iht. MIL-STD-810G og IEC 60529, afsnit 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3

FZ-M1-tabletten kan skræddersyes til specifikke behov og konfigureres, så kameraet kan kombineres med eksempelvis en stregkodelæser, et termisk kamera, wired LAN, rugged LAN, Seriel Port og USB 2.0.

Holder til det meste

Panasonic Toughpad FZ-M1 bruger Windows 10 Pro-operativsystem og sjettegenerations Intel Core- eller Atom Core-processor.

Den kommer med 9 timers batterilevetid med yderligere 20 timers valgmulighed samt hot swap-batterier, der nemt kan udskiftes under brug. Den er vejrbestandig og med en skærm, der både er læsbar i sollys og kan betjenes ved berøring med eller uden handsker samt med en stylus.

Det robuste og blæserfri design betyder, at den kan tabes fra en højde på 180 cm og er IP65-klassificeret, men er alligevel kompakt og let nok til at passe i lommen.

Datablad: Fact Sheet 

Den langsigtede forskel, er en tilgang som vi praktiserer på tværs af alting.

Vores medarbejdere har i mange år arbejdet målrettet med logistik- og stregkodeløsninger. Som leverandør til mange af Danmarks mest anerkendte virksomheder, har vi opbygget en enestående kompetence indenfor vores felt. Vi arbejder alle hårdt på at skabe værdi for dig som kunde, og du skal således opleve en fokuseret servicemindedhed og kompetence, som afspejles ved en hver kontakt med os.

Barcode People ApS arbejder som et konsortium, en model som vi med stor succes har praktiseret gennem mere end 25 år. Vi har opbygget et af branchens absolut mest kompetente teams, og dækker alle aspekter inden for Lagerstyring & stregkoder. Vores fornemmeste opgave er for alt i verden at tilføre værdi. Det gør vi ved at møde kunden præcis der hvor kunden er, og løse opgaverne kompetent, hurtigt, nemt, og til den helt rigtige pris.

Barcode People er totalleverandør som tager ansvar for at alle elementer spiller sammen.

Stregkodescannere – Håndterminaler/PDA – Truckterminaler – Labelprintere – Labels
Farvebånd – Softwareudvikling – Lagerstyring – Rådgivning – installation – konfiguration – Montage

Hvem er Barcode People?

Et grundlæggende element i Barcode People er kvalitet & kompetence. Elementer som vi har båret med os gennem mere end 25 år i branchen. Vi er en virksomhed med et formål: at hjælpe kunder med integration af stregkodeudstyr til eksisterende & nye systemer.

Vi er drevet af at levere State Of The Art i alt hvad vi foretager os – Uanset om det blot er levering af en enkelt stregkodescanner, eller komplette systemer.

Læs flere nyheder

Interesseret? Lad os ringe dig op!

    2019-01-28T12:38:18+01:00
    Go to Top