Om os

Hvem er Barcode People?

Et grundlæggende element i Barcode People er kvalitet & kompetence. Elementer som vi har båret med os gennem mere end 25 år i branchen. Vi er en virksomhed med et formål: at hjælpe kunder med integration af stregkodeudstyr til eksisterende & nye systemer.

Vi er drevet af at levere State Of The Art i alt hvad vi foretager os – Uanset om det blot er levering af en enkelt stregkodescanner, eller komplette systemer.

Vores medarbejdere har i mange år arbejdet målrettet med logistik- og stregkodeløsninger. Som leverandør til mange af Danmarks mest anerkendte virksomheder, har vi opbygget en enestående kompetence indenfor vores felt. Vi arbejder alle hårdt på at skabe værdi for dig som kunde, og du skal således opleve en fokuseret servicemindedhed og kompetence, som afspejles ved en hver kontakt med os.

Den langsigtede forskel, er en tilgang som vi praktiserer på tværs af alting.

Barcode People ApS arbejder som et konsortium, en model som vi med stor succes har praktiseret gennem mere end 25 år. Vi har opbygget et af branchens absolut mest kompetente teams, og dækker alle aspekter inden for Lagerstyring & stregkoder. Vores fornemmeste opgave er for alt i verden at tilføre værdi. Det gør vi ved at møde kunden præcis der hvor kunden er, og løse opgaverne kompetent, hurtigt, nemt, og til den helt rigtige pris.

Barcode People er totalleverandør som tager ansvar for at alle elementer spiller sammen.

Stregkodescannere – Håndterminaler/PDA – Truckterminaler – Labelprintere – Labels
Farvebånd – Softwareudvikling – Lagerstyring – Rådgivning – installation – konfiguration – Montage

”Oplevelsen af en totalleverandør, som dækker alle aspekter”

Kundens og vores succeskriterier bliver til et fælles mål.

Ekspertise samlet ET sted – EN totalleverandør

Interesseret? Lad os ringe dig op!